top of page

PROJEKT TAGOK

Dudás Julianna

I.L.I. Kft. társ-tulajdonosa és vezetője; I.L.I. Kft Erasmus+ K1 Mobility projekt vezetője

Egyetemi tanárként dolgoztam 10 évet a GATE és ELTE angol tanszékén és tanárképző tanfolyamok oktatójaként. Jelenleg az I.L.I. Kft. társ-tulajdonosa és vezetője vagyok, valamint a Trinity TESOL Cert IBET tanárképző kurzusain tréner és mentorként dolgozom. 2013 óta kvalifikált nyelvi coach vagyok.

 

Nemzetközi tanárképzéseket végzek belföldön és külföldön. Rendszeresen tartok előadásokat, workshopokat országos és nemzetközi szakmai konferenciákon.

 

Teljes bemutatkozó letölthető

Gárdosné Illyés Zsuzsanna

Angol nyelvtanár

10 éve tanítok az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft.-nél üzleti angolt. 2007-ben elvégeztem az ARELS/LCCIEB üzleti angol nyelvoktatás módszertani tanárképző programját, ahol az üzleti angol nyelv tanításához nélkülözhetetlen módszertani elemeket sajátítottam el. 2008-ban az I.L.I. Kft támogatásában elvégeztem az IATEFL Hungary által szervezett "Multimedia in English Language Teaching" 30-órás szakmai továbbképzést. Nyitott és fogékony vagyok az új módszerek elsajátítására, szakmai tudásom folyamatos továbbfejlesztésére.

 

Teljes bemutatkozó letölthető:

Gellai Annamária

Angol nyelvtanár

 

1994-ben végeztem az ELTE Tanárképző Főiskolán magyar-angol szakon. Azóta tanítok angolt. Több mint 7 éve tanítok az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft.-nél elsősorban üzleti nyelvet és szakmai (műszaki) angolt. Szívesen használom az online segédeszközök nyújtotta lehetőségeket. Rugalmas és nyitott vagyok az új ötletekre, módszerekre, a 21.sz. adta technikai fejlesztések alkalmazására a nyelvoktatásban, szeretek ’haladni a korral’. Fontosnak tartom, hogy tanítványaim számára egyedi és egyénre szabott órákat tervezzek, ne csak a tankönyv anyagot vegyük át.

 

Teljes bemutatkozó letölthető:

Talláromné Czingili Judit

Angol nyelvtanár

Az I.L.I. Kft Erasmus+ K1 Mobility projektjében az értékelés, hatásmérés és az eredmények nyomon követésének felelőse vagyok. Három éve vagyok az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft. angol nyelvtanára. 2012 őszétől tanítok általános, üzleti és szakmai angolt az intézménynél. Ezt megelőzően szereztem meg 2003-ban Pitman Qualifications: Access Certificate in English Language Teaching végzettségem, 2004-ben angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanári diplomámat, fordítói és műfordítói specializációval kiegészítve a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán.

 

Teljes bemutatkozó letölthető:

Sebestyén Ágnes

Angol nyelvtanár

A vállalati nyelvoktatásban szerzett többéves nyelvtanítási gyakorlattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy csatlakozom az I.L.I. Kft. Nemzetközi Nyelvek Intézete lelkiismeretes és szakmailag felkészült csapatához 2015-ben, bár első kapcsolatunk 2007-re nyúlik vissza, amikor én is részt vettem az I.L.I. Kft szervezésében, Mark Powell vezetésével zajló üzleti angol módszertani továbbképzésen, az ott szerzett tudást beépítve a napi tanítási gyakorlatomba. Megfogott, hogy a nyelviskola folyamatosan nyomon követi a nyelvtanítási trendek és módszerek változásait, és támogatja nyelvtanárai fejlődését.

 

Teljes bemutatkozó letölthető:

Andrew Wright

Angol nyelvtanár​ (céges és lakossági tanfolyamokon), tréner, író (módszertan)

Andrew Wright nyelvtanár, tanár-tréner és szakíró. Felnőtteket és gyermeket oktat Gödöllőn és Budapesten. Tanár-trénerként ötvenöt országban dolgozott. Számos könyve jelent meg a Cambridge University Press, az Oxford University Press és a Longman Pearson könyvkiadó kiadásában.

 

Az I.L.I. Erasmus+ projektének több tevékenységében is részt vett, így a temesvári Bábel Központban tett Best Practice szakmai találkozón is.

 

Andrew blogja

bottom of page