top of page

TANULÓKNAK

Google Site oldalaink

Projektunk céljául tűztük ki, hogy a vidéken, hátrányos helyzetben élő felnőtt tanulóinknak, illetve az időhiányban szenvedő, ezért esetleg a képzésünkből kieső hallgatóinknak alternatív képzési formát nyújtsunk.

Ezzel a céllal készítettük és működtetjük oldalainkat:

  • B1 szint:

 

  • B2 szint

Andrew Wright rajzai

Andrew Wright az alábbi egyszerű rajzolási technika alkalmazását is javasolja a speciális nevelési igényű tanulók/felnőttek, autizmusban, Asperger szindrómában, diszlexiában vagy figyelemzavarban (ADS) szenvedő, valamint egyéb, tanulásukban gátolt személyek számára,akiknek problémás lehet az érzelmek, arckifejezések felismerése és értelmezése. Hasznos lehet a sajátos nevelési igényű személyek számára, ha eljátsszuk vagy lerajzoljuk egy adott történetben szereplők érzelmeit.

Az érzelmek kifejezésén kívül hasonló egyszerű rajzokkal megjeleníthetünk mozgásokat, állatokat, tárgyakat, jeleneteket, stb.

Az Andrew által tanított technikákat nemcsak a sajátos nevelési igényűekkel dolgozó tanárok, gyógypedagógusok-ok, pszichológusok, hanem szülők, maguk az érintettek, és az oktatás bármilyen területén dolgozó szakértők is kiválóan tudják használni.

bottom of page