top of page
Erasmus+ K1 Mobility Projektünk

 

2014.12.14. - 2016.12.14.​
„Sokoldalú, modern felnőttoktatási módszerekkel és képzési programokkal egy folyamatosan változó és differenciált hátterű nyelviskolai célközönségnek”
 
Projektzáró esemény interjú
I.L.I. KFT ERASMUS+
K1 MOBILITY PROJEKT

 

Az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft. többféle kulturális, szociális, gazdasági hátterű képzésben résztvevővel dolgozik együtt céges és lakossági tanfolyamokon. Jelentős probléma a lemorzsolódás, különféle okok miatt. A hátrányos helyzetű, speciális tanulási igényű felnőttek részvétele a képzéseinken (főleg a lakossági képzéseken) tovább ösztönöz újabb módszerek, technikák bevezetésére képzési programjainkba a digitális társadalommal való lépéstartás mellett.

 

Tudjon meg többet, hogy miben segít, segített nekünk az Európai Unió Erasmus+ programja.

 
I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kf.

 

Az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft 1995-ben alakult, Andrew Wrght és Dudás Julianna az alapítók.  Gödöllő legrégebbi saját székhellyel rendelkező nyelviskolája, fő tevékenységünk a lakossági és céges nyelvoktatás mellett fordítással, tolmácsolással, hazai és nemzetközi tanár továbbképzésekkel, szakmai műhelymunkák szervezésével és szakmai rendezvények szervezésével foglalkozik. A magas színvonalú szakmai munka öt alkalmazotton kívül, országszerte több mint 60 magasan képzett tanár minőségi munkájának köszönhető.

Az elmúlt közel 20 évben mind helyi, regionális, hazai és nemzetközi színtéren kiváló hírnevet szereztünk kiváló trénereink, oktatóink, modernizált magas színvonalú képzéseinknek. köszönhetően.

További információ:

"

Sok hasznos dolgot tanultam Finnországról, a finn kultúráról, a finn emberekről és a táblagépek, Ipad-ek használatáról az oktatásban. A kurzus új szakmai ötleteket adott nekem az intézményünk szakmai munkájának hatékonyabbá, motiválóbbá tételében, digitális érzékenységét növelvén, interkulturális készségeimet fejlesztettem, új szakmai kapcsolatokra tettem szert, érzékenyebbé váltam a fogyatékkal élők helyzetére, tanulásukra.

 

Gellai Annamária

"

"

"

Öröm volt részt venni ezen a tanfolyamon, sok hasznos dolgot tanultam Izlandról, az izlandi kultúráról, az izlandi emberekről és a kooperatív módszerek használatáról az oktatásban. Új szakmai ötleteket nyújtott, melyeket az intézményünk szakmai munkájának hatékonyabbá, motiválóbbá tételére használhatunk fel közösen.

Talláromné Czingili Judit

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem az Erasmus+ K1 Mobility I.L.I. Kft projektjének égisze alatt a Pilgrims által szervezett és lebonyolított „Teaching Languages Using Technologies” kimagasló szakmai színvonalú kurzusán. Mind szakmailag, mind emberileg rendkívül sokat profitáltam ebből a két hétből.

 

Gárdosné Illyés Zsuzsanna

"

"

"

Az   egyhetes   grazi   szakmai   továbbképzés remek   lehetőséget   kínált   arra,   hogy   számos használható ötletet, módszert építsek be mindennapi munkámba. Reményeim szerint ezekkel jobban motiválhatom tanítványaimat az órákon és azon kívüli tanulásra. Nagyszerű embereket és módszereket ismertem meg.  Inspiráló és kihívást jelent az új, modern eszközök használata a nyelvoktatásban.

 

Sebestyén Ágnes

"

bottom of page